Életünk meghatározó eseményeinek megörökítése

Elegancia és profizmus. Talán ezek a szavak jellemzik munkánkat leginkább. Egy olyan fiatal, kreatív csapat vagyunk, akik szeretik a szép felvételeket. Művészi, de nem mű. Célunk, hogy a természetességet közvetítve meséljük el esküvőtök napjának eseményeit, elegáns, fiatalos módon, kreatív látásmóddal ötvözve. Galériánkban láthatod, mit jelent ez fénykép vagy film formájában. Figyelmet fordítunk a részletekre, és látványos képi világgal fűszerezzük meg klipjeinket. Olyan filmeket és képeket készítünk, amelyek maradandó emlékek lesznek egész életetekben. Szeretjük, amit csinálunk, és talán ez a legfontosabb…. A felvételeinket eseményhez méltó, elegáns formában, díszdobozos pendrive-on, vagy akár dvd-n vagy blu ray lemezen adjuk át.

 


Olyan nap, amit meg kell örökíteni – Állókép

Fényképezésnél az a fontos, hogy a megismételhetetlen pillanatok legyenek megörökítve olyan szögből olyan beállításokkal és megvilágítással készített képekben, melyeket nagy örömmel nézegettek évtizedek múlva is. Rólatok való képsorozat készítésnél előnyben szoktam részesíteni a szabadtéri fotózás t. Sok érdekes beállítást, helyszint, pozíciót, ötletet lehet kérni és mi is tudunk ajánlani ízléseteknek megfelelően. A fényképezés mellett nagyon szeretek utazni. Természetesen utazásaim nélkülözhetetlen eseménye a fényképezés. Nagyon szeretem a természet csodáit, képekben megörökíteni. Ezen kívül nagy örömmel és szenvedéllyel fotózok gyermekkorom óta bármit, a portrétól kezdve a csendéletig. Igény szerint, az általunk készített fotókból, FOTÓKÖNYVET (nem fotó album!) is készítünk!

 


Modern MŰTERMI fotózás

Tökéletes fények és világítás mellett tudunk felvételeket készíteni rólatok. Helyszínre telepíthető, teljesen felszerelt műtermünkben vállalunk kismama fotózást, újszülött baba fotózást, gyermek fotózást, családi fotózást és portfólió fotózást is. Ünnepnapi fotózás egyedi díszletekkel (születésnap, anyák napja, húsvét, karácsony, halloween…). Greenbox fotózás (utólag elhelyezett digitális háttér).

 


Mozgókép

Munkatársainkkal már nagyon sok filmet készítettünk, nem csak esküvőről, hanem más témákban is, az autóversenyzés (OSZAK) és a motoros bemutatók (streetfighter) forgatásától kezdve, az úti filmeken keresztül a családi rendezvényig (születésnap, keresztelő…). Megrendelőink felvételeiket, vágott formában kapják meg egy (vagy több) gyönyörű díszdobozos pendrive-on. A videó felvételt elsősorban digitálisan rögzítjük professzionális módon FULL HD formátumban, majd ez a nyersanyag kerül vágásra. Ezeket az utómunkálatokat (vágás, feliratozás, effektek, áttünések) végezzük profi szoftverek és technológia felhasználásával.

 


Kedves Látogatóink

Tekintsétek meg fénykép- és videó- albumunkat, melyben az évek alatt készült sok ezer képből kaptok egy parányi ízelítőtt, többféle kategóriába rendezve, sokféle helyszínről és beállítással. Jó szórakozást, és ha elnyerte tetszéseteket szeretettel árunk benneteket szalonunkba, egy személyes találkozóra és megbeszélésre (előzőleg telefonon időpont egyeztetés, a várakozás elkerülése érdekében)!